Om

Hemedic -vi tänker på din säkerhet

Välkommen

 

Hej och välkommen till Hemedic, vi är ett företag som ser till att ditt företag har en bättre möjlighet till en säker arbetsmiljö.

 

Vi arbetar med att se till att du som chef och dina anställda får en heltäckande utbildning och riskanalys gällande brand och plötsligt

svårt sjukdomsfall.

 

Vi samarbetar med Servicia Medical och kan sälja en heltäckande lösning med utbildning och produkter för att göra er arbetsmiljö en säkrare plats att utvecklas i.

 

 

Vi vill även att era kunder ska känna sig säkra med att era anställda har den rätta utbildningen och den utrustning som krävs vid akuta situationer.

 

Genom ett samarbete med oss ska vi ge er de bästa möjligheterna som krävs vid en nödsituation.

Kontakta oss för en komplett lösning till företaget idag.

 

 

 

 

 

 

 

Hans Edlund

CEO Hemedic.se

 

 

 

 

Företaget

2009 startade jag Hemedic

som inriktar sig på utbildningar

för företag och privatpersoner.

Jag har en lång erfarenhet sen tidigare inom räddningstjänsten, där jag jobbade som Brandman och senare som brandförman och insatsledare.

Jag har jobbat som utbildare inom räddningstjänsten och som en del i min roll som räddningsledare, har jag även utbildning inom krishantering.

 

Under min tid inom räddningtjänsten lärde jag mig hur viktigt det är med riskbedömningar och behovet som finns hos människor när det sker olyckor.

Copyright © All Rights Reserved